Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Воскресенье с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

mh-bbq-game-491x326_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА и УСЛОВИЯ НА ПОСТ - ИГРА „Барбекю WEBER”

Участието в Инстаграм пост – игра „Барбекю WEBER” е възможно само при спазване на долуописаните условия.

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

Пост - игра „Барбекю WEBER” (накратко „Играта“) e организирана от “БОШНАКОВ” ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, СПЗ к/с “Славейков”, хипермаркет “Мастерхаус”, с ЕИК № 102082965, представлявано от управителя Павел Николов Бошнаков за краткост по-долу наречено ОРГАНИЗАТОР.

 

2. ТЕРИТОРИЯ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА ИГРА

Промоционалната игра се организира и провежда на територията Р България.

Играта „Барбекю WEBER“, която се провежда само в социалната платформа INSTAGRAM в профилa на @masterhaus.bg, стартира от 10:00 на 13.08.2024. и завършва в 23:00 на 20.08.2024 - последен ден за участие в играта в приложението/сайта на INSTAGRAM. Печелившият ще бъде обявен на 21.08.2024 в поста на играта.

3. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

3.1.  Настоящите Официални правила („Правилата“) определят начина на провеждане на промоционалната игра „Барбекю WEBER” (наричана по-долу за краткост „Играта”) и уреждат взаимоотношенията между Организатора (посочен по-горе) и Участниците в Играта.

3.2. Участниците в промоционалната игра са длъжни да спазват условията и описаните по-долу правила на промоционалната игра, наречени Официални правила на промоционалната игра.

3.3. Официалните правила ще бъдат публикувани на официалния сайт на Организатора www.masterhaus.bg и ще бъдат достъпни там през целия период на Играта.

3.4. Организаторът на Играта си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Играта, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на официалния сайт на Организатора www.masterhaus.bg

3.5. С участието си в Играта участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Играта, като с извършването на което и да е действие за участие в Играта, всеки участник потвърждава, че се е запознал с тях, разбрал ги е и ги прима безусловно.

3.6. С извършването на което и да е действие за участие в Играта, всеки участник потвърждава, че дава неотменимото си съгласие Организаторът да събира, ползва и оперира с личните му данни.

 

4. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

4.1. В периода на провеждане на Играта в Инстаграм акаунта на @masterhaus.bg ще бъде публикуван пост. За да вземе участие в Играта, участникът трябва да изпълни всяко от изброените по-долу условия:

- Да последва Инстаграм акаунта на @masterhaus.bg, ако вече не го е направил (натискайки бутонът follow/ последвай);

- Да напише в коментар: Какво ще е първото нещо, което ще изпече на барбекюто?;

- Да тагне/ отбележе минимум един Инстаграм акаунт в коментар. Тагнатият акаунт да е различен от този на публикуващия коментара

 

5. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

5.1. „Участник“ в Играта се нарича всяко:

1. дееспособно физическо лице, български граждани, над 18 години, с активен Инстаграм Акаунт;

2. физически лица, които имат постоянно местожителство в Р България.

5.2. В Играта нямат право да участват управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

 

6. НАГРАДА И ТЕГЛЕНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Участието в Играта дава възможност за спечелване на една награда „Барбекю Weber”.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип, чрез еднократен електронен жребий сред участниците в Играта на 21.08.2024.

Резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване.

 

7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА

7.1. Победителят ще бъде обявен чрез публикуване на акаунта, с който е участвал в Играта, в Инстаграм акаунт @masterhaus.bg. За да получи наградата си, избраният участник трябва да пише в рамките на 7 дни на Организатора лично съобщение в Инстаграм и да даде три имена, населено място и телефон за връзка, за да бъде изпратена наградата. Организаторът има право по своя преценка да лиши победителя от правото му да получи награда при пълно или частично неизпълнение на уговорките за участие и получаване на наградата. Победител, който не се е свързал с Организатора в рамките на 10 дни от датата на обявяването му в Инстаграм акаунт @masterhaus.bg, автоматично и безусловно губи правото си на печеливш участник.

7.2. За да получи наградата си печелившият участник трябва да подпише всички документи, предоставени му от Организатора във връзка с предаването на наградата и да ги предаде на куриерът за обратно изпращане към организатора. Победител, който не вземе наградата си в рамките на 5 дни от датата на получаване в съответния магазин/ офис на куриер губи правото си на печеливш участник.

7.3. В случай, че победител загуби или бъде лишен от правото да получи наградата, Организаторът може да извърши ново теглене за съответната награда.

 

8. ДРУГИ

8.1. С извършването на което и да е действие за участие в промоционалната игра всеки участник потвърждава, че дава неотменимото си съгласие (и се съгласява да потвърди това в писмен вид при нужда) Организаторът и действащите от негово име лица да го снимат, да ползват за търговските си цели, вкл. и публично, името и негови снимки и изображения, гласа и/или образа му за рекламни, търговски и/или популяризационни цели (включително, но не само, обявяване на статута му на Печеливш) без допълнително възнаграждение във всякакви медии, които са известни понастоящем или предстои да бъдат открити в бъдеще, по целия свят, включително в Интернет, без ограничение във времето и без да е необходимо предварително известие, преглед или одобрение както и при връчването на наградата за рекламни и информационни мероприятия, без да му се дължи каквито и да било допълнително или друго заплащане и/или обезщетение неограничено във времето.

8.2. Участниците в Играта се съгласяват Организаторът или представляващи го лица да контактуват с него  чрез лични съобщения в Инстаграм, телефонни разговори или SMS  и Viber съобщения.

 

9. ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Организаторът поема задължението да спазва действащото законодателство, свързано със защитата на личните данни, събрани по време на Играта. “БОШНАКОВ“ ЕООД е администратор на лични данни по смисъла на член 4, точка 7 на Общият регламент относно защитата на данните (ОРЗД) и като такъв се задължава да обработва личните данни на Участниците в Играта, в съответствие с изискванията на ОРЗД и Закона за защита на личните данни. Организаторът също така се задължава да запази конфиденциалността на личните данни на участниците в Играта и да ги използва, съгласно настоящите Официални правила и действащото законодателство.

Можете да се свържете с нашият служител по защита на данните по всяко време, като използвате следните данни за връзка:

“БОШНАКОВ” ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, СПЗ к/с “Славейков”, хипермаркет “Мастерхаус”, с ЕИК № 102082965, Отговорник по защита на личните данни, тел. +359 56 857022; E-Mail: [email protected]

Организаторът събира лични данни специално за целите на Играта. За целите на управление на Играта се използват лични данни, които Участниците вече са предоставили при участието си.

Организаторът ще използва тези данни за целите на Играта, както и за административни цели.

С цел удостоверяване на самоличността на Печелившия, Организаторът ще обработва лични данни съдържащи се в личните им карти. Тази обработка е базирана на ЗОДФЛ, ЗКПО, ЗДДС, Зсч. и на дадено доброволно и изрично съгласие от Участника. С участието си в Играта участниците доброволно дават изричното си съгласие Организаторът да използва и обработва техните лични данни за целите на участието им в Играта. Организаторът няма да предоставя лични данни на трети страни. Събраните лични данни могат да бъдат разкрити единствено на държавни органи по въпроси от тяхната компетентност.

Съгласно ОРЗД, Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), тоест да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.

В допълнение всеки Участник има право да подаде жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, или електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на комисията: https://www.cpdp.bg

Връзка с Отговорника може да бъде осъществена чрез: тел.+35956857022; E-mail: [email protected].
Всеки участник носи пълна отговорност в случай че е използвал чужди лични данни. С участието си в Играта, участникът декларира, че личните данни, които е предоставил са действително негови.


10. БЕЗ ОСРЕБРЯВАНЕ

Замяната на наградите срещу други или срещу паричния им еквивалент не се допуска.

Настоящите Правила са в сила от 29.08.2024г. и ще бъдат достъпни на www.masterhaus.bg в периода, в който се провежда Играта.

Тази промоция не е спонсорирана, одобрена, администрирана от Инстаграм.

Пожелаваме успех на участниците!

Екипът на MASTERHAUS